BB 10 OS – lansat la nevoie

BB 10 OS

BB 10 OS – lansat la nevoie

Criza financiara atinge RIM! Acestia sunt nevoiti sa lanseze repede ceva pe piata, iar daca anul acesta apare BB OS 10 cu un hardware similar cu cel al Dev Alpha atunci cred ca raman in cursa pentru locul 3 in topul sistemelor de operare, in spatele iOS-ului si Android-ului.
Conform rapoartelor facute publice de catre Research in Motion, vor exista aproximativ 5,000 de concedieri pana la sfarsitul acestui an.
Desi valabil doar pe device-urile Alpha lansate pentru teste, BB 10 a fost aratat multimii la inceputul lunii Mai a acestui an, la BlackBerry World Conference impreuna cu un set de telefoane facute cadou participantilor la aceasta conferinta.
Telefoanele ce au fost date in proba aveau schimbari ce indica specificatiile unei noi generatii BlackBerry: ecran ce masoara 4.2 inch, cu o exceptionala rezolutie de 1280×768, cu o memorie interna de 16 GB ce poate fi extinsa cu cardSD de pana la 32 GB. Am aflat ca cel mai mare succes al noului OS a fost de departe tastatura, care a fost “pusa la punct” odata cu BB 10.
Speram tot binele din lume celor de la Research in Motion si speram sa iasa in continuare pe piata cu produse de calitate, asa cum ne-au obisnuit, si sa ne bucure pe viitor cu ale modele QWERTY, care din pacate pierd teren in fata tehnologiei Touch Screen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *