Evolio Aria, tabletă ieftină cu performanțe foarte bune

Evolio Aria, tabletă ieftină cu performanțe foarte bune

Evolio Aria, tabletă ieftină cu performanțe foarte bune

Când vine vorba de tablete ieftine, dar performante, companiile romanești se pare că știu să le producă. Se știe faptul că mai marii în domeniu vin cu tableta bine targetate, cu un marketing înfloritor și cu un preț pe măsura laudelor.

Tableta Evolio Aria este însă o tabletă cu performanțe tehnice peste așteptări, având puncte forte atât pe partea de software, dar mai ales hardware, și cu toate acestea costa doar 1000 lei. Un preț care pentru specificațiile pe care le oferă își merită fiecare leu investit.

Este construită chiar și pentru utilizatorii business, acele persoane ce sunt obligate să aibe un gadget foarte bun la îndemână, oricând și oriunde, pentru a avea acces la baze de date din companie sau la adresa de mail oficială. Cu Evolio Aria orice businessman va putea lucra în voie.

Tableta vine cu un aspect foarte plăcut, realizată cu detalii dintre cele mai fine, dând ideea unei tablete premium, creată pentru exclusiviști și a cărui preț este pe măsura. Prețul este unul accesibil, după cum am amintit. Aria vine cu un ecran mare, de 9.7 inch, având rezoluția de 1024×768 pixeli. În plus, vine echipată cu un procesor puternic, Dual Core AMLOGIC, care rulează cu frecvența de 1.5 GHz. Deține 1 GB de memorie RAM și 16 GB spațiu de stocare, putându-se utiliza și un card microSD cu spațiu de stocare de până la 32 GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *