Wesse WWG400101L – Ceas barbatesc

Wesse WWG400101L – Ceas barbatesc

Noua colectie de ceasuri barbatesti apartine mixului de stiluri Casual si Fashion, modele de accesorii ce pot fi purtate la orice ocazie si care atrag privirea tuturor persoanelor din jur. Noul ceas barbatesc Wesse WWG400101L este produs de o marca de ceasuri renumita international pentru produsele de lux pecare le produce.
Ceasurile lansate de acest brand suntvandute pe piata in doua variante, ceasuri barbati si ceasuri dama, accesoriice apartin mixului de stiluri casual si sport. Forma carcasei este rotunda, cadranul ceasului este constituit din combinatia foarte reusita a culorilor argintiu si auriu, este dotat cu indicatori luminoscenti, materialul din care este compus cadranul este otel inoxidabil, iar display-ul ceasului este analog. Geamul ceasului este construit din cristal mineral, iar cristalul mineral este mai putin rezistent decat sticla din cristal safir si mult mai ieftina.
Ceasul este prevazut cu limbi deceasornic si indicatori de culoare albastra si argintie, carcasa ceasului are atat in latime cat si in inaltime 45 mm, grosimea are 14 mm, capacul ceasului este insurubat iar odata cu achizitionarea acestui ceas vei primi garantie de doi ani. Mecanismul ceasului este Quartz -Elvetian, iar ceasul este dotat cu o rezistenta atmosferica de 5 ATM. Nu va sfatuim sa purtati ceasurile ce sunt dotate cu rezistenta atmosferica de 5 ATM atunci cand vreti sa practicati plimbari cu barca, sau cand vreti sa mergeti la inot cu familia.
Achizitionarea unui ceas ce are incorporat un mecanism de tipul quartz – Elvetian este decizia cea mai corecta, de departe, datorita resitentei sale crescute la zgarieturi si ciobire. Aceasta gama larga de ceasuri de mana are ca public tinta acei barbati care isi doresc sa achizitioneze un ceas casual, fashion, un accesoriu ideal pentru barbatii pasionati de cluburi si de viata de noapte.
Bratara ceasului Wesse WWG400101L estecompusa din materialul piele, culoarea este maro deschis, inchiderea ceasuluise face prin intermediul unei catarame, iar Data, 24h, Ora, Minute, Secunde, Ziua saptamanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *