De ce sa organizezi evenimente private intr-un cort inchiriat

evenimente private intr-un cort inchiriat

De ce sa organizezi evenimente private intr-un cort inchiriat

Inchirierea unui cort pentru orice fel de eveniment iti doresti sa organizezi este o solutie simpla. Un astfel de cort iti va aduce flexibilitatea si versatilitatea de care ai nevoie in functie de tipul evenimentului.

La EventStuff vei avea de unde alege, caci ei va ofera o gama larga de diferite corturi, in diferite dimenisuni, fiecare fiind potrivit pentru nevoile tale. Vei beneficia totodata si de transport, dar si de calitatea inalta si costurile in raport cu calitatea produselor.

Vei putea sa-ti personalizezi evenimentul cu ajutorul pardoselii, a mochetei, a ringului de dans, a luminatoarelor si desigur, a aerului conditionat.

Indiferent in ce anotimp te afli, iti poti organiza evenimentul fara stres

Daca as merge pe strada si as intreba fiecare persoana ce prefera: un eveniment in aer liber sau intr-o sala inchisa, majoritatea oamenilor vor alege prima varianta. Insa, iarna poate parea un dusman pentru noi cand vine vorba de asa ceva. Datorita inchirierii de corturi pentru evenimente, orice lucru va deveni posibil, indiferent ca vorbim despre o iarna friguroasa sau o toamna ploioasa.

Evenimentele organizate in astfel de corturi inchiriate sunt tot mai populare, mai ales in randul tinerilor. Acestia isi doresc ca marele eveniment din viata lor, nunta, sa fie complet diferit fata de evenimentele de acest gen organizate in anii trecuti.

Inchirierea si amplasarea unui cort intr-un loc din mijlocul naturii sau cat mai aproape de un punct de interes din orasul in care acest cuplu s-a format reprezinta un avantaj major de care tinerii se pot bucura in cea mai importanta zi din viata lor.

De asemenea, chiar si evenimentele corporate, galele sau conferintele pot fi organizate in astfel de corturi. Pentru a va face o idee despre modul in care arata aceste corturi, va puteti gandi la nuntile din filmele americane. Cununia religioasa organizata in natura, iar petrecerea, de asemenea, intr-un loc aproape de un lac, sau chiar in inima padurii – asa arata imaginea unei nunti perfecte pentru multi tineri care aleg solutiile oferit de Eventstuff pentru inchirierea corturilor.

Avantajele inchirierii corturilor pentru evenimente

Veti putea inchiria un cort ce are pereti laterali sau puteti alege unul ce nu este prevazut deloc cu acestia, in functie de dorintele tale.

Vei putea alege podelele si mocheta in cortul tau sau puteti opta pentru a ramane cat mai naturali, podeaua fiindu-va iarba de sub picioare.

Iluminarea poate fi si ea personalizata sau poti folosi propria ta metoda de iluminare.

Toate aceste aspecte iti permit o versatilitate aparte, iar modul prin care poti decora corturile sta doar la latitudinea dumneavoastra.

Vei putea opta pentru includerea unui sistem de incalzire sau racire, in functie de anotimpul in care te afli. Partea buna la acest tip de evenimente “la cort” este ca iti vei putea alege locatia dintr-o varietate mult mai larga fata de locatiile deja existente si stabile.

Fie ca evenimentul la care visezi este un botez, o aniversare sau un eveniment de business, EventStuff te va asculta cu atentie si iti va intelege nevoile si importanta lor in viata ta si a invitatiilor tai. De aceea, echipa de specialisti in organizare de evenimente, iti va sta la dispozitie, dorindu-si sa te asculte si sa puna in practica exact ceea ce iti doresti, astfel incat evenimentul sa ramana in memoria ta si a celor dragi cat mai mult. Desigur, poti opta si pentru petrecerile tematice, ei avand o gama larga de instrumente prin care visul tau poate deveni realitate.

Pe langa perioadele fericite din vietile noastre, mai avem si cele mai putin placute, chiar triste, iar EventStuff iti vas ta la dispozitie indiferent de natura evenimentului.

Corturile sunt de diverse dimensiuni si forme si sunt dotate cu podea si mocheta sau cu o pardoseala de parchet, drapaj si corpuri de iluminat si de decor.

Mobilierul este unul divers, mesele fiind de diferite forme si dimensiuni, scaunele fiind la fel de diferite tipuri, vei putea beneficia de baruri din lemn sau de cele luminoase. Alte accesorii ar putea fi si candelabrele, ringul de dans, decoratiunile tematice in functie de tema evenimentului ce il vei organiza si echipamente de incalzire sau de racire.

Ca si oricare alt eveniment, noi te mai putem ajuta si cu toalete ecologice de tip container VIP si echipamente de scenotehnica.

Iti recomand sa discuti mai intai ideile si viziunile tale asupra evenimentului ce il vei organiza, pentru a putea stabili impreuna cu un profesionist necesitatile si tipurile de corturi si decoratiuni de care vei avea nevoie pentru un eveniment cat mai reusit, aproape de perfectiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *