LG Optimus L7 II

LG Optimus L7 II

LG Optimus L7 II

Așa după cum se preconiza, LG a început deja să își lanseze noile telefoane. Primul gadget de luat în seamă anul acesta este Optimus L7 II. Restul de smartphone-uri din gamă Optimus vor fi prezentate, cel mai probabil, la sfârșit de februarie, cu ocazia Mobile World Congress.

LG Optimus L7 II vine cu un display mare, IPS de 4,3 inci. Rezoluția e una WVGA, de 480 x 800 pixeli. Sub carcasă vom găsi un procesor Dual Core Qualcomm, de 1 GHz. Memoria RAM va fi doar de 768 MB. La asemenea specificații puteau să pună și ei măcar o memorie RAM de 1 GB. Mai ales că display-ul este unul generos și consumă multe resurse. Dar să trecem totuși mai departea€¦ Spațiul de stocare e și el modest a€“ 4 GB, din care disponibili vor fi doar 2 GB fiindcă restul va fi ocupat de sistemul de operare. Așa că va trebui în mod obligatoriu să optați și pentru un card microSD.

În ceea ce privește cameră foto, LG nu a făcut compromisuri. Cea principală are o rezoluție de 8 MP, pozele fiind mai mult decât decente. Îmbucurător este faptul că telefonul dispune și de o cameră frontală, chiar dacă această vine doar cu o rezoluție VGA. Bateria de 2460 mah ar trebui să asigure o autonomie destul de bună.

La capitolul dimensiuni telefonul se încadrează în limitele normalului. Măsoară în acest sens 121,5 mm lungime, 66,5 mm lățime și doar 9,7 mm grosime, Interesant este că acest telefon va rula pe Android Jelly Bean și va avea o versiune ușor modificată. Un alt element de noutate este faptul că butonul Home va beneficia de un LED. Cei de la LG s-au gândit și la o versiune Dual Sim, însă această va fi lansată pentru moment doar în Rusia. De asemenea, LG a recunoscut că va lansa în viitorul apropiat L5 II și L3 II, cele două terminale urmând să fie prezentate la MWC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *