Cel mai bun somn

Cel mai bun somn

Cel mai bun somn

Somnul este o activitate fara de care nu putem trai, este un adevar perfect valabil, testat si studiat de-a lungul anilor de foarte multi specialisti. Pentru de mult ori tindem sa devenim niste mici robotei, s-au incercat anumite teste si solutii prin care oamenii sa reziste fara sa doarma, doar pentru a da mai mult randament. Aceste studii s-au facut pe oameni obisnuiti, dar si oameni care au avut realizari importante in viata. Pentru ca geniile erau atat de rare si folositoare omenirii, s-a incercat exploatarea lor prin astfel de teste care nu au reusit niciodata. Sa te odihnesti este absolut necesar, iar lipsa odihnei poate duce la lipsa de productivitate, explicata foarte usor printr-o incetinirii a gandirii provocate de oboseala.

Este adevarat ca sunt si mai multe opinii despre orele la care este indicat sa dormi, modul in care sa te asezi pe pat sau chiar salteaua si perna pe care le folosesti atunci cand te odihnesti, iar somnul este influentat de fiecare aspect. Puteti verifica unele reduceri din magazine pentru a intra in posesia unor perne si saltele de calitate.

Se spune ca cel mai bun somn il ai atunci cand tot corpul tau este drept, iar in jurul tau nu se aude niciun zgomot, dar nici nu ai lumina de niciun fel. Iar acest lucru poate fi verificat de fiecare dintre voi. Incercati sa va odihniti atunci cand aveti un film sau cand ascultati muzica comerciala un numar de ore, iar apoi, acelasi numar de ore intr-o liniste completa si fara nicio sursa de lumina aprinsa. Modul in care va veti trezi va fi cu totul diferit de la o situatie la alta. Al doilea tip de somn va fi mult mai odihnitor si va incarca cu energia de care aveti nevoie.

Inca un sfat care este adevarat si testat si personal, este acela ca numarul de ore de somn de care avem nevoie este de 7-8, eventual si cu o ora – doua de somn dupa-amiaza. Daca reusiti sa aveti un astfel de program, o sa aveti mereu cea mai buna stare si nu o sa simtiti oboseala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *