Cumparaturi online vs. cumparaturi fizice

Cumparaturi online vs. cumparaturi fizice

Cumparaturi online vs. cumparaturi fizice

Analizez de ceva timp toate magazinele online pentru ca imi doresc sa deschid si eu unul, nu acum, dar peste cativa ani as vrea sa pornesc la drum cu un proiect indraznet. M-am saturat sa lucrez numai la un nivel mic si vreau sa trec la nivelul urmator cu un proiect in online care sa ma promoveze foarte mult. Am descoperit foarte mult proiecte interesante care sunt gandite de o echipa de oameni seriosi si cu potential.

Preferatul meu, in ceea ce priveste strategia si modul in care a fost gandit site-ul este un magazin online. Am vorbit cu foarte multe tipe care au comandat astfel de produse de la ei si au fost foarte multumite atat de experienta pe care au avut-o pe site, cat si de livrarea produsului intr-un timp foarte scurt. Despre calitatea produsului nu mai vorbim pentru ca este clar ca sunt foarte bune.

De ceva timp am inceput si eu sa cumpar mai mult online decat fizic. Imi vine mult mai usor si imi place mai mult sa caut haine sau alte produse pe internet. In magazinele fizice nu doar ca este foarte obositor sa analizezi fiecare produs in parte, ci dureaza si foarte mult timp si uneori implica si niste costuri destul de ridicate.

Internetul a inceput sa fie mult mai serios pentru toate varstele, spun asta pentru ca am vazut foarte multi batrani care aleg sa cumpere din magazinele online produse, iar daca ei fac asta, cei tineri de ce nu ar face acest lucru?Voi cum preferati sa cumparati produse de orice fel? Online sau in magazinele fizice?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *