Despre vacante si sport

vacante si sport

Despre vacante si sport

În acest articol o să-mi argumentez o plăcere, și anume plăcerea vacanței de vară. Eu sunt adeptul anotimpurilor calde, îmi place că într-o vacanță să pot ieși afară cu prietenii, fiind îmbrăcat mai subțire și mai lejer, să pot ieși la fotbal și să mă simt bine, nu să mor de frig, să pot ieși la o terasă și tot felul de activități care se pot face pe vreme frumoasă.

Îmi place extrem de mult fotbalul, îl joc de la o vârstă foarte fragedă, din ce îmi aduc eu aminte călcam pe terenul de fotbal la vârstă de 6 ani, dar părinții îmi spun că de mic când vedeam o minge nu o lăsam o oră-două. Pentru că ador acest sport, vreau să-l practic cât mai des. Dar nu-mi place să mă duc la fotbal în sală pentru că locul este mult mai mic, nu poți șuta cum vrei și nu poți alerga atât de mult cât îți dorești. Fotbalul este sport pentru iarbă, cel puțin asta este părerea mea. Îmi place vacanța de primăvară, este specială pentru acest sport. Vremea este ideală pentru acest sport pentru că nu este nici prea cald, dar nici prea frig.

Țin minte că un doctor mi-a recomandat la un moment dat, din cauza unor dureri de spate pe care le aveam, să port un corset pentru coloană, iar perioada aceea trebuia să nu solicit foarte mult coloana. S-a nimerit să fie exact într-o vacanță de primăvară și ieșeam afară numai să mă uit cum joacă prietenii mei fotbal. A fost cu siguranță cea mai tristă vacanță a mea. Nu am putut juca deloc fotbal.

Consider că vacanțele ar trebui puse mai cu cap, adică… vacanța de iarnă trebuia să fie de doar 2 săptămâni, iar cea de primăvară trebuia mărită cu încă o săptămână. Mai este puțin și se aproprie vacanța de vară, atunci o să ne plângem că este prea cald. Eu sincer să fiu ador acel anotimp, joc fotbal în fiecare seară când se răcorește și pot face oricare activitate menționată mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *